Golvläggare - Allt viktigt om Golvläggare


Golvläggare i Trollhättan

Golvläggare i Trollhättan

Det finns tillsammans 9 golvläggare i Trollhättan där flera av golvläggarna har lång erfarenhet och god kunskap av golvläggning av alla typer av golv. I Trollhättan kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra golvläggare som har tid att hjälpa till och håller ett bra pris. Om man känner någon som kan ge tipsa om en duktig golvläggare är det bra. Information, betyg och rekommendation gällande golvläggare i Trollhättan kan oftast hittas på internet.


I Västra Götaland och i Trollhättan finns det många duktiga golvläggare och golvfirmor och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp golvläggarna på nätet beträffande typ av arbeten de utför. Ifall ni ringer till en golvläggare bör ni veta vilken typ av golv ni ska lägga men också hur många m2 golv ni ska lägga. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika golvläggares hemsidor.
Bäst att komma i kontakt med en bra golvläggare i Trollhättan är att välja någon av golvläggarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla golvläggare somo finns i Trollhättan

Nivågolv i Väst AB

Mjölnaregatan 4

Eje´s Golv AB

Tingvallavägen 34

Måleribolaget AB

Kardanvägen 63

Bygg & Kakelkompaniet

Åsaka Värmes Hage

Reines Golv AB

Klippgatan 24


Fler inom golvläggning och golvslipning i Trollhättan

Trestads Måleri & Golvteknik AB

Kardanvägen 21

Nivågolv i Väst AB

Faktorsgatan 4

Hof Bygg & Kakel

Kungsgatan 75

Strömslunds Golv o. Kakel

Belfragegatan 12