Golvläggare - Allt viktigt om Golvläggare


Golvläggare i Härnösand

Golvläggare i Härnösand

Det finns tillsammans 4 golvläggare i Härnösand där flera av golvläggarna har lång erfarenhet och god kunskap av golvläggning av alla typer av golv. I Härnösand kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra golvläggare som har tid att hjälpa till och håller ett bra pris. Om man känner någon som kan ge tipsa om en duktig golvläggare är det bra. Information, betyg och rekommendation gällande golvläggare i Härnösand kan oftast hittas på internet.


I Västernorrland och i Härnösand finns det många duktiga golvläggare och golvfirmor och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp golvläggarna på nätet beträffande typ av arbeten de utför. Ifall ni ringer till en golvläggare bör ni veta vilken typ av golv ni ska lägga men också hur många m2 golv ni ska lägga. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika golvläggares hemsidor.
Bäst att komma i kontakt med en bra golvläggare i Härnösand är att välja någon av golvläggarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla golvläggare somo finns i Härnösand

Nybergs Golv

Vitbergsgatan 16

MP Golv AB

Industrigatan 7

Svenssons Mattor & Kakel

Kastellgatan 13

Henrik Widells Golv i Härnösand AB

Jensenvägen 28