Golvläggare - Allt viktigt om Golvläggare


Golvläggare i Skellefteå

Golvläggare i Skellefteå

Det finns tillsammans 8 golvläggare i Skellefteå där flera av golvläggarna har lång erfarenhet och god kunskap av golvläggning av alla typer av golv. I Skellefteå kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra golvläggare som har tid att hjälpa till och håller ett bra pris. Om man känner någon som kan ge tipsa om en duktig golvläggare är det bra. Information, betyg och rekommendation gällande golvläggare i Skellefteå kan oftast hittas på internet.


I Västerbotten och i Skellefteå finns det många duktiga golvläggare och golvfirmor och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp golvläggarna på nätet beträffande typ av arbeten de utför. Ifall ni ringer till en golvläggare bör ni veta vilken typ av golv ni ska lägga men också hur många m2 golv ni ska lägga. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika golvläggares hemsidor.
Bäst att komma i kontakt med en bra golvläggare i Skellefteå är att välja någon av golvläggarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla golvläggare somo finns i Skellefteå

Skellefteå Måleri & Golv AB

Brogatan 27

Golvspecialisten

Plåtvägen 9

Marklunds Måleri och Golvslip AB

Kågevägen 37

Norrlands Byggmontage AB

Brogatan 43

Sandå Golv

Hallvägen 5


Fler inom golvläggning och golvslipning i Skellefteå

Golv 4 U i Skellefteå AB

Industrivägen 30

Guldstadens Golvslipning

Södra Hedensbyn 105

LM Måleri

Tumstigen 6