Golvläggare - Allt viktigt om Golvläggare


Golvläggare i Vallentuna

Golvläggare i Vallentuna

Det finns tillsammans 4 golvläggare i Vallentuna där flera av golvläggarna har lång erfarenhet och god kunskap av golvläggning av alla typer av golv. I Vallentuna kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra golvläggare som har tid att hjälpa till och håller ett bra pris. Om man känner någon som kan ge tipsa om en duktig golvläggare är det bra. Information, betyg och rekommendation gällande golvläggare i Vallentuna kan oftast hittas på internet.


I Stockholms län och i Vallentuna finns det många duktiga golvläggare och golvfirmor och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp golvläggarna på nätet beträffande typ av arbeten de utför. Ifall ni ringer till en golvläggare bör ni veta vilken typ av golv ni ska lägga men också hur många m2 golv ni ska lägga. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika golvläggares hemsidor.
Bäst att komma i kontakt med en bra golvläggare i Vallentuna är att välja någon av golvläggarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla golvläggare somo finns i Vallentuna

Hårdstam´S Parkettservice HB

Ekebyvägen 51

Brandting Golv AB

Olsborgsvägen 44

H.lewéns Golv & Vägg AB

Fågelsångsvägen 24

Brännebo Plattsättning

Rådjursstigen 15