Golvläggare - Allt viktigt om Golvläggare
Golvläggare i Sollentuna

Golvläggare i Sollentuna

Det finns tillsammans 8 golvläggare i Sollentuna där flera av golvläggarna har lång erfarenhet och god kunskap av golvläggning av alla typer av golv. I Sollentuna kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra golvläggare som har tid att hjälpa till och håller ett bra pris. Om man känner någon som kan ge tipsa om en duktig golvläggare är det bra. Information, betyg och rekommendation gällande golvläggare i Sollentuna kan oftast hittas på internet.


I Stockholms län och i Sollentuna finns det många duktiga golvläggare och golvfirmor och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp golvläggarna på nätet beträffande typ av arbeten de utför. Ifall ni ringer till en golvläggare bör ni veta vilken typ av golv ni ska lägga men också hur många m2 golv ni ska lägga. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika golvläggares hemsidor.
Bäst att komma i kontakt med en bra golvläggare i Sollentuna är att välja någon av golvläggarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla golvläggare somo finns i Sollentuna

Colorama/Norrort Färg & Tapetlager AB

Skolvägen 14

192 70 Sollentuna

Edsvikens golv

Lomvägen 627

192 57 Sollentuna

JLB Golvservice

Västervägen 29

191 49 Sollentuna

Ahlborg´s Trägolv & Trappslipning

Lomvägen 519

192 56 Sollentuna

QI Construction AB

Sidensvansvägen 8

192 55 Sollentuna


Fler inom golvläggning och golvslipning i Sollentuna

Sollentuna Bygg & Golvtjänst

Hollywoodvägen 47

192 77 Sollentuna

TJ Golvservice AB

Rotebergsvägen 2C

192 78 Sollentuna

AK Renovering

Pilvägen 68

191 42 Sollentuna