Golvläggare - Allt viktigt om Golvläggare


Golvläggare i Sollentuna

Golvläggare i Sollentuna

Det finns tillsammans 8 golvläggare i Sollentuna där flera av golvläggarna har lång erfarenhet och god kunskap av golvläggning av alla typer av golv. I Sollentuna kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra golvläggare som har tid att hjälpa till och håller ett bra pris. Om man känner någon som kan ge tipsa om en duktig golvläggare är det bra. Information, betyg och rekommendation gällande golvläggare i Sollentuna kan oftast hittas på internet.


I Stockholms län och i Sollentuna finns det många duktiga golvläggare och golvfirmor och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp golvläggarna på nätet beträffande typ av arbeten de utför. Ifall ni ringer till en golvläggare bör ni veta vilken typ av golv ni ska lägga men också hur många m2 golv ni ska lägga. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika golvläggares hemsidor.
Bäst att komma i kontakt med en bra golvläggare i Sollentuna är att välja någon av golvläggarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla golvläggare somo finns i Sollentuna

JLB Golvservice

Västervägen 29

TJ Golvservice AB

Rotebergsvägen 2C

QI Construction AB

Sidensvansvägen 8

Sollentuna Bygg & Golvtjänst

Hollywoodvägen 47

Colorama/Norrort Färg & Tapetlager AB

Skolvägen 14


Fler inom golvläggning och golvslipning i Sollentuna

Ahlborg´s Trägolv & Trappslipning

Lomvägen 519

AK Renovering

Pilvägen 68

Edsvikens golv

Lomvägen 627