Golvläggare - Allt viktigt om Golvläggare
Golvläggare i Bandhagen

Golvläggare i Bandhagen

Det finns tillsammans 5 golvläggare i Bandhagen där flera av golvläggarna har lång erfarenhet och god kunskap av golvläggning av alla typer av golv. I Bandhagen kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra golvläggare som har tid att hjälpa till och håller ett bra pris. Om man känner någon som kan ge tipsa om en duktig golvläggare är det bra. Information, betyg och rekommendation gällande golvläggare i Bandhagen kan oftast hittas på internet.


I Stockholms län och i Bandhagen finns det många duktiga golvläggare och golvfirmor och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp golvläggarna på nätet beträffande typ av arbeten de utför. Ifall ni ringer till en golvläggare bör ni veta vilken typ av golv ni ska lägga men också hur många m2 golv ni ska lägga. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika golvläggares hemsidor.
Bäst att komma i kontakt med en bra golvläggare i Bandhagen är att välja någon av golvläggarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla golvläggare somo finns i Bandhagen

Golvprojekt Keramik i Stockholm AB

Stallarholmsvägen 43

124 59 Bandhagen

Högdalens Golvservice AB

Sjösavägen 127

124 55 Bandhagen

Alex´s Golvservice

Gillerbacken 28

124 64 Bandhagen

Enrique Golvservice KB

Vintrosagatan 3

124 73 Bandhagen

Stockholms Interiörgolv AB

Åmmebergsgatan 38

124 70 Bandhagen