Golvläggare - Allt viktigt om Golvläggare
Golvläggare i Åkersberga

Golvläggare i Åkersberga

Det finns tillsammans 7 golvläggare i Åkersberga där flera av golvläggarna har lång erfarenhet och god kunskap av golvläggning av alla typer av golv. I Åkersberga kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra golvläggare som har tid att hjälpa till och håller ett bra pris. Om man känner någon som kan ge tipsa om en duktig golvläggare är det bra. Information, betyg och rekommendation gällande golvläggare i Åkersberga kan oftast hittas på internet.


I Stockholms län och i Åkersberga finns det många duktiga golvläggare och golvfirmor och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp golvläggarna på nätet beträffande typ av arbeten de utför. Ifall ni ringer till en golvläggare bör ni veta vilken typ av golv ni ska lägga men också hur många m2 golv ni ska lägga. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika golvläggares hemsidor.
Bäst att komma i kontakt med en bra golvläggare i Åkersberga är att välja någon av golvläggarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla golvläggare somo finns i Åkersberga

JERFS Allservice

Idsättratorpsvägen 30

184 70 Åkersberga

Ekströms Golv AB

Sofieberg

184 91 Åkersberga

LD Golv & Kakel AB

Sågvägen 33

184 40 Åkersberga

Svinninge Trä & Plåt Handelsbolag

Porthos Väg 3

184 92 Åkersberga

Ktec Import & Konsult

Murgrönevägen 9

184 35 Åkersberga


Fler inom golvläggning och golvslipning i Åkersberga

TPP Kakelsättning AB

Trälhavsvägen 30

184 60 Åkersberga

Byggbarre

Slussbrovägen 49

184 41 Åkersberga