Golvläggare - Allt viktigt om Golvläggare
Golvläggare i Katrineholm

Golvläggare i Katrineholm

Det finns tillsammans 6 golvläggare i Katrineholm där flera av golvläggarna har lång erfarenhet och god kunskap av golvläggning av alla typer av golv. I Katrineholm kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra golvläggare som har tid att hjälpa till och håller ett bra pris. Om man känner någon som kan ge tipsa om en duktig golvläggare är det bra. Information, betyg och rekommendation gällande golvläggare i Katrineholm kan oftast hittas på internet.


I Södermanland och i Katrineholm finns det många duktiga golvläggare och golvfirmor och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp golvläggarna på nätet beträffande typ av arbeten de utför. Ifall ni ringer till en golvläggare bör ni veta vilken typ av golv ni ska lägga men också hur många m2 golv ni ska lägga. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika golvläggares hemsidor.
Bäst att komma i kontakt med en bra golvläggare i Katrineholm är att välja någon av golvläggarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla golvläggare somo finns i Katrineholm

Golv & Kakel Teamet Katrineholm AB

Djulögatan 35

641 30 Katrineholm

Bygg & Interiör i Katrineholm AB Woody Bygghandel

Starrvägen 10

641 49 Katrineholm

Golvcenter i Kfv AB

Marieborgsgatan 1C

641 39 Katrineholm

Bygg & Interiör Golventreprenad AB

Starrvägen 6

641 49 Katrineholm

Katrineholms Golv AB

Industrigatan 5

641 34 Katrineholm


Fler inom golvläggning och golvslipning i Katrineholm

Percy Andersson Golv AB

Stensättersgatan 41F

641 46 Katrineholm